Zwangerschap fotoshoot


Exclusieve en unieke fotoshoot

Leg je zwangerschap op een magische manier vast met een fotoshoot van Newborn Fotografie NR 1. Als erkend beroepsfotograaf gespecialiseerd in zwangerschap en newbornfotografie, probeer ik dan ook uw zwangerschap zo puur mogelijk vast te leggen. Deze beelden zijn tijdloos waar jullie nog jaren met veel plezier zullen op terug kijken.

Een zwangerschap is zowel voor vrouwen als mannen een heel speciale periode.
Na de geboorte van mijn zoon Skye werd het op een heel artistieke manier in beeld brengen van de unieke vorm van het vrouwelijke lichaam een van mijn specialiteiten. Om je zwangere lichaam op een bijna magische manier weer te geven, maak ik als vrouwelijke zwangerschapsfotograaf vaak gebruik van speciaal licht. Zo ben ik in staat verbluffende kunstfoto’s te maken van je bolle buik.

Het beste moment voor zwangerschapsfoto’s is tussen de 34 en 36 weken. Om bij een zwangerschapsreportage qua timing alles vlot te laten verlopen, is het dan ook heel belangrijk dat een dergelijke shoot ver op voorhand ingepland wordt. Zo kunnen we vooraf alles tot in detail bespreken. Een photoshoot zwangerschap duurt 1,5 tot 2 uur en is zowel voor de mama als de papa een unieke ervaring.

Mijn klanten blikken dan ook met een goed gevoel terug op hun zwangerschapsfotoshoot en nemen regelmatig nog een kijkje in hun album met schitterende foto’s, die ik met veel liefde voor het vak voor hen maakte.

Wensen jullie meer informatie of willen jullie mij boeken voor zwangerschap fotografie, stuur mij een mailtje!

Onze Tarieven


Tarieven reisvergoedingen

Bij shoots op locatie of bij u thuis brengen wij de reistijd ad. € 80,- per uur in rekening en 0,40 cent per kilometer.

Bekijk hier een kleine selectie van mijn shoots

Klik op de foto voor een vergroting
BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN DOEN?

06-16222914


WIJ ZIJN BEREIKBAAR VAN MAANDAG TOT ZONDAG

09:00 - 22:00