Cake Smash fotoshoot


Wat is een cakesmash fotoshoot

Tijdens een cake smash mag jouw kindje ongegeneerd heerlijk spelen met een mooie taart. De cakesmash fotoshoot bestaat uit drie delen.

Het eerste deel is het vastleggen van jouw kindje terwijl hij of zij nog proper is. In een mooie verjaardagsoutfit worden er foto’s gemaakt van jouw kindje bij de taart. Eventueel kan er ook nog van outfit worden gewisseld.

Hierna is het tijd voor de echte pret en krijgt jouw kindje een outfit aan wat vies mag worden. Het is tijd voor de cake smash. Jouw kindje mag spelen met de taart en er worden leuke foto’s gemaakt.

Daarna volgt er een baddersessie waar ook foto’s worden gemaakt. Zo kan jij je kindje ook weer schoon meer naar huis nemen.In de studio hebben we verschillende accessoires en feestbenodigdheden voor het maken van leuke foto’s.

Een cakesmash fotoshoot is niet alleen super leuk voor jouw kindje. Het is ook een leuk moment voor jullie samen. Zo kun je nog even genieten van een feestje samen zonder dat je heel de tijd in de weer bent. Voor het maken van de foto’s zijn er verschillende achtergronden beschikbaar en samen met elkaar zoeken we een kleurenpallet uit dat past bij jou en je kindje. Zelfs de kleur van de taart kan er op worden aangepast.

Wensen jullie meer informatie of willen jullie mij boeken voor cake smash fotografie, stuur mij een mailtje!

Onze Tarieven


Tarieven reisvergoedingen

Bij shoots op locatie of bij u thuis brengen wij de reistijd ad. € 80,- per uur in rekening en 0,40 cent per kilometer.

Bekijk hier een kleine selectie van mijn shoots

Klik op de foto voor een vergroting
BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN DOEN?

06-16222914


WIJ ZIJN BEREIKBAAR VAN MAANDAG TOT ZONDAG

09:00 - 22:00