Newborn fotoshoot


Perfect uitgelichte babyfotostudio en toffe accessoires.
In mijn heel goed uitgelichte studio beschik ik over tal van leuke accessoires en natuurlijke materialen voor een superleuke baby photoshoot, die prachtige babyfoto’s oplevert waar je later met veel plezier op terugkijkt.

Een newborn fotoshoot duurt 2 à 3 uur. Het resultaat is een babyalbum met prachtige foto’s, die ook gebruikt kunnen worden als leuke wanddecoratie.

Voor altijd een onvergetelijke herinnering! Verder ben ik tijdens mijn schaarse vrije tijd steeds in de weer met het maken van toffe mutsjes, pakjes, haarlintjes en andere babyspulletjes. Op die manier krijgt elke babyshoot een uniek karakter. Met originele composities, perfect licht en passende kleuren geef ik mijn newborn foto’s een heel persoonlijke touch.

We fotograferen het liefst op het tempo van de newborn. Als dat betekent om even een pauze in te lassen voor een voeding of het verversen van een luier, is dat uiteraard geen probleem. Bovendien vinden pasgeboren baby’s het niet altijd even leuk om in hun blootje te liggen, en allerlei poses te moeten nemen.

Willen jullie ons boeken voor een newborn fotoshoot bij jullie thuis, dan contacteer je ons best al tijdens je zwangerschap. Je mag ons dan de voorziene bevallingsdatum al meedelen. Zo kunnen wij deze alvast inplannen in onze agenda. (Jullie kunnen trouwens ook bij ons terecht voor zwangerschapsreportages!)

De newborn foto’s zijn doorgaans 4 weken na de fotoreportage klaar. Jullie kunnen ze dan bekijken via een met paswoord beveiligde galerij, en ze daar downloaden in hoge resolutie.

Is jullie baby ouder dan 14 dagen, kunnen jullie uiteraard opteren voor een babyreportage.

Wensen jullie meer informatie of willen jullie ons boeken voor onze newborn fotografie, stuur ons een mailtje!

Onze Tarieven


Tarieven reisvergoedingen

Bij shoots op locatie of bij u thuis brengen wij de reistijd ad. € 80,- per uur in rekening en 0,40 cent per kilometer.

Bekijk hier een kleine selectie van mijn shoots

Klik op de foto voor een vergroting
BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN DOEN?

06-16222914


WIJ ZIJN BEREIKBAAR VAN MAANDAG TOT ZONDAG

09:00 - 22:00