Newborn Shoot Den Haag

Dé Newborn Fotoshoot specialiste voor Den Haag

De Top Fotografe voor creatieve en eigentijdse Newborn fotografie.

Vragen? Bel nu direct

Newborn Shoot Den Haag NR1

De NR 1 Newborn Fotoshoot specialist vindt u bij Newborn Shoot Den Haag

Ben je nu op zoek naar een echte Newborn Shoot Den Haag Fotografe die gespecialiseerd is in deze fotografie kunstvorm, dan ben je bij mij aan het goede adres. Heb je een bepaalde setting of stijl in gedachten? Of wil je hier advies over? Vind samen met mij een oplossing.

Zo’n klein, warm mensje in je armen – de meest bijzondere schat die je je indenken kunt. Het voelt zo onwerkelijk, leven dat eerst in je schoot geweven werd en nu de wereld tegemoet straalt. Dat wil je koesteren, bewaren voor het leven. En daar help ik je vanuit Newborn Shoot Den Haag bij met schattige en grappige newborn fotografie. Ik maakt graag liefdevolle, sfeervolle en mooie beelden van uw kindje ter herinnering aan deze bijzondere tijd die maar zo kort mag duren.

Newborn Fotografie Den Haag voor al jouw baby en kids fotografie.

Uw kostbare herinneringen dromerig vastleggen, dat is wat ik nastreef.

Weet eerst en vooral dat ik erken dat we met uw grootste bezit werken, daarom hecht ik veel waarde aan rust, veiligheid en geduld. Newborn Shoot Den Haag wil dat u zich op uw gemak voelt. Borstvoeding, luiers verschonen en aandacht en knuffelen van je kindje zijn geen probleem. Neem dan een pauze. Newborn Shoot Den Haag trekt ongeveer twee tot 4 uur uit voor een newbornshoot, maar de totale tijd hangt af van het pakket en of de shoot in een studio of thuis wordt gedaan. Maak je geen zorgen over de planning. We besteden alle tijd en aandacht aan het fotograferen van newborns. Newborn shoot Den Haag fotografie is nooit gehaast. Het heeft de rust en flexibiliteit die uw kind nodig heeft. En mocht een shoot iets uitlopen, dan reken ik hier niets extra voor!

Maak direct een afspraak bij de beste Newborn Shoot Den Haag fotograaf!

Ik ben Carolien, jouw fotografe

Momenteel ben ik 32 jaar jong en ben ik naast fotograaf trotse moeder van mijn zoontje Skye geboren in 2016. Wat als een hobby is begonnen mag ik nu na jarenlang ervaring zeggen dat ik een high-end gespecialiseerde en Fine Art fotograaf ben.

Ik heb inmiddels in totaal 26 Baby Photo Awards in ontvangst mogen nemen, benieuwd naar de winnende foto's?
Bel mij nu

PLAN UW AFSPRAAK IN

Gemakkelijk en snel aangeven op welke dag je je afspraak bij Newborn Fotoshoot Den Haag wilt inplannen

U kunt vanaf nu uw afspraak voor een Newborn Fotoshoot Den Haag inplannen, gemakkelijk en snel. Ik neem na uw aanvraag altijd telefonisch contact op om de afspraak te bevestigen en een definitieve tijd voor de betreffende datum door te geven.

Boek direkt een Newborn Shoot Den Haag


  Voor de creatieve en mooiste Newborn fotoreportages ga je naar Newborn Shoot Den Haag

   

  Hoe ver van te voren moet je afspreken voor een Newborn Fotoshoot Den Haag?

  Kan ik nu al reserveren voor een Newbornshoot?

  Als je een newborn fotoshoot Den Haag wilt, overleg dan met mij al tijdens je zwangerschap. Laat mij jouw wensen en voorkeuren weten. Op basis van jouw wensen en een reeks vragen wordt er een mooie kleurencombinatie samengesteld. Ik zal accessoires volgens jouw voorkeur voorbereiden en meenemen en gebruiken voor newbornfotografie. Ik boek de tijd in rond de uitgerekende datum. Neem contact met mij op nadat uw wonder is geboren. Voor newbornfotografie maken we een duidelijke afspraak. Omdat het om pasgeborene gaat, heeft het de voorkeur om binnen 12 tot 21 dagen na de geboorte af te spreken.

  Je kunt bij mij terecht voor Newborn maar ook voor een Zwangerschapsshoot

  Exclusieve en unieke zwangerschap fotoshoot

  Leg je zwangerschap op een magische manier vast met een fotoshoot van Newborn Fotografie Den Haag NR 1. Als erkend beroepsfotograaf gespecialiseerd in zwangerschap en newbornfotografie, probeer ik dan ook uw zwangerschap zo puur mogelijk vast te leggen. Deze beelden zijn tijdloos waar jullie nog jaren met veel plezier zullen op terug kijken.

  Ik fotografeer jullie mooiste momenten op een ontspannende en speelse manier.

  Levering van de Newborn Shoot foto;s

  Tijdens de zwangerschap bouw je een bijzondere band op met jouw baby. En je bent super trots op jouw buik! Als jouw baby is geboren zijn die eerste momenten heel waardevol. Leg deze bijzondere tijd vast in een prachtige zwangerschap of newborn shoot.

  Na de Newbornshoot Den Haag zullen wij de (aantal is afhankelijk van het gekozen pakket) mooiste foto’s voor jou selecteren waarna je zelf middels een online gallery de mogelijkheid hebt om deze te bekijken en jouw favorieten uit te kiezen. Na de bewerking kun je de foto's downloaden in hoge kwaliteit. Wanneer je meer foto's wilt afnemen is dit mogelijk.

  De specialiste voor Newbornfotografie. Een droom vastleggen als een magisch beeld.

   

  Newborn Shoot in mijn studio.

  Jouw Newborn is bij mij in warme handen!

  Mijn lifestyle newborn Den Haag shoots zijn puur en liefdevol. Ik fotografeer in mijn eigen uitgelichte fotostudio, of op verzoek bij jullie thuis in jullie eigen vertrouwde omgeving. We doen dit in het tempo van de baby en nemen de tijd voor elkaar. Het kan nodig zijn om je kindje een keer te voeden, verschonen of gewoon even te knuffelen om hem/haar weer gerust te stellen. Ik heb bij aankomst alle settings en kleurstellingen al voor jullie klaar gezet zodat we fijn aan de slag kunnen! Onze studio is van alle gemakken voorzien; een kussen om te verschonen, luiers, doekjes een magnetron, alles hebben wij in huis om het voor jullie zo comfortabel mogelijk te maken!

  Newborn Fotoshoot Den Haag bij jou thuis

  Kom ik naar jou dan bouwen wij onze “mini studio” op. Het liefste bij een groot raam, dit om een mooi lichtinval te creëren. Geen goede natuurlijke lichtinval aanwezig? Geen nood, dit weet ik als Newborn Fotoshoot Den Haag Specialist dit goed op te lossen. In de tijd dat we bij jou thuis aan het op bouwen zijn kan je de baby nog voeden zodat jouw baby tevreden is als we met de Newborn Shoot Den Haag gaan starten! Ik neem allerlei accessoires mee en zorg ervoor dat niet alleen het eindresultaat prachtig zal zijn, maar ook dat de shoot ook een echte belevenis wordt. We creëren samen een prachtige, uiteindelijk tastbare herinnering!

  26 x Award winning bij internationale fotowedstrijden

  Elke maand doe ik mee met een internationale fotowedstrijd. Dit doe ik omdat het mij extra motivatie geeft om te blijven ontwikkelen en daarnaast geeft het een creatieve boost. Ik ben ontzettend dankbaar en blij dat ik inmiddels 23 internationale awards in ontvangst heb mogen nemen en 2 publicaties in een internationaal magazine en 1 publicatie in zoom.nl magazine.

  Overige vragen? Bel nu direct

  Dé gespecialiseerde Fotostudio in Den Haag voor Newborn, Zwangerschap, Fine Art en alle overige baby en kids fotoshoots

   

  Wat zijn de kosten voor een Newbornshoot Den Haag?

  Een aanbetaling bij het reserveren is gewenst.

  Wanneer je hebt besloten te reserveren voor een newbornshoot, leg je deze vast door een aanbetaling te doen van 50%. Het resterende bedrag wordt voor de shoot door jou overgemaakt of je kiest ervoor contant af te rekenen op de dag van de Fotoschoot Den Haag, betalen met pinnen is ook mogelijk!

  Je kunt kiezen uit 3 soorten Newborn Foto Shoots..

  Omdat niet iedereen hetzelfde is en ook niet te besteden heeft heb ik ervoor gekozen om 3 soorten Newborn Shoot Den Haag pakketten aan te bieden. Zo heeft u de keuze om zelf af te stemmen welk pakket voor u van toepassing is. Uiteraard is er m.b.t. de kwaliteit van de fot's geen enkel verschil. Al mijn foto's worden op zeer hoogstaand niveau afgeleverd.

  Tarieven reisvergoedingen

  Bij shoots op locatie of bij u thuis brengen ik de reistijd ad. € 80,- per uur in rekening en 0,40 cent per kilometer.

  Newborn Shoot Den Haag werkt door heel Midden en Zuid Holland. Staat uw plaats er niet bij, neem dan gerust contact met mij op!